Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken

Ontwerpexpo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontwerpexpo

6 mei 20:00 - 22:00

Het Ontwerpexpo in De Burght is de presentatie avond voor de plannen en ontwerpen die er dit jaar door de groepen zullen worden gebouwd. 

Vanaf 19.30 uur stroomt De Burght vol met nieuwsgierige Corsoliefhebbers. Ook veel wagenbouwers zijn aanwezig, want zij onthullen op deze avond hun plannen voor het Corso van 2019. Verspreid door de zaal staan maquettes opgesteld en zijn er tekeningen te zien. Na deze expositie van de ontwerpen, is het om 20.00 uur tijd voor de presentaties. Iedere wagenbouwgroep licht het idee voor het aankomende Corso toe. Vaak worden hierbij korte video’s getoond.

De Ontwerpexpo werd georganiseerd door de wagenbouwers en de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.). De V.V.V.V. kijkt terug op een geslaagde avond: ‘‘De organisatie wil in de eerste plaats iedereen bedanken voor alle belangstelling en de gezellige avond. Daarnaast een groot applaus voor de wagenbouwers, die veel tijd en energie hebben gestoken in maquettes, tekeningen en presentaties.’’ De Ontwerpexpo is ontstaan uit eerdere bijeenkomsten waarbij ontwerpen werden tentoongesteld. ‘‘Dat was kleinschaliger, zo werd er bijvoorbeeld niet gepresenteerd. Deze avond is een hele mooie stap vooruit. Tevens is het leuk om het nieuwe Corso seizoen zo samen te openen.’’ In de pauzes en achteraf wordt er nog druk nagepraat. De ontwerpen maken indruk: ‘‘Dat belooft weer een Corso van hoog niveau te worden’’, klinkt het in de zaal.

Klik hier voor een video verslag van de avond.

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Burght
Godfried van Rhenenlaan 2
Vollenhove, 8325 EX
+ Google Maps
Bekijk locatie site