Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken

Paaseieren zoeken

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paaseieren zoeken

18 april 10:00 - 11:00

Op tweede paasdag is het traditiegetrouw tijd voor het zoeken van paaseieren. Bij goed weer zoeken we de eieren in het bos, bij slecht weer in De Burght. Onder begeleiding van echte paashazen belooft het weer een gezellige activiteit te worden.

De V.V.V.V. organiseert dit jaar een paaseieren bingo. Op eerste en tweede paasdag (4 en 5 april) kun je wandelend, fietsend, steppend of met de auto met het hele gezin op zoek naar paaseieren in Vollenhove. Helaas dus niet zoals vanouds paaseieren zoeken met de paashazen, maar alsnog een gezellig coronaproof georganiseerd Pasen in een nét iets ander jasje.

Hoe werkt het?
Dit jaar hangen de paashazen 30 eieren op papier voor de ramen in Vollenhove. Hier kun je een bingokaart downloaden en uitprinten. Op deze kaart staan de te zoeken eieren afgebeeld. Als je een ei hebt gevonden dan kun je bij dat ei een nummer, dat bij dat betreffende ei hoort, noteren. Als je de kaart vol hebt mag je deze inleveren in de brievenbus van Kerkstraat 35. Vergeet hierbij niet je naam en telefoonnummer op het papier te zetten. Door mee te doen maak je kans op leuke prijzen met als hoofdprijs de Venose Corsopuzzel! Helpen jullie mee zoeken?

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Burght
Godfried van Rhenenlaan 2
Vollenhove, 8325 EX
Bekijk locatie site