Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken

Opgave Kindercorso 2022

14
jun

Opgave Kindercorso 2022

De ontwerpen zijn bekend, de bouwlocaties weer gereed gemaakt en de wagens beginnen hun eerste vormen te krijgen. Oftewel, de voorbereidingen voor het Corso op zaterdag 27 augustus zijn in volle gang. Dit geldt niet alleen voor de deelnemers van het ‘grote’ Corso, ook de jeugd staat weer te springen om hun creatie te showen aan het publiek tijdens het Kindercorso. Dit opstapje naar het ‘grote’ Corso is leerzaam en geeft de jeugd de mogelijkheid om hun eigen creativiteit kwijt te kunnen in het realiseren van hun eigen ontwerp.

Tips en tricks

Lijkt het jou en/of jullie het ook leuk om mee te doen en zelf een wagentje te bouwen, maar weet je niet goed hoe dat moet? De V.V.V.V. helpt je graag. We geven je advies, lenen je een onderstel en materiaal en leveren bloemen. Natuurlijk hoeft de wagen niet zo groot. Je kunt ook klein beginnen door het versieren van je fiets of skelter.

Opgeven

Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 22 juli 2022 via het inschrijfformulier op de website van de V.V.V.V: https://vvvv-vollenhove.nl/inschrijven-kindercorso/.  Voor vragen of informatie kun jij, of je ouders, terecht bij Mariska Hoogstede via mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl.